24/7 probleemloos functioneren met SKF Agri Solutions

De huidige akkerbouwer staat onder toenemende druk; productie moet omhoog en kosten naar beneden. Dit vraagt om machines die flexibel inzetbaar zijn, sneller kunnen werken onder hoge belastingen en maximaal beschikbaar zijn. Vooral tijdens het hoogseizoen moeten machines 24/7 beschikbaar zijn en is er eigenlijk geen tijd voor (ongepland) onderhoud. Want productieverlies betekent inkomstenverlies. En dat is geen optie.

SKF weet als geen ander onder welke omstandigheden landbouwmachines moeten presteren. Welke rol spelen lagers, afdichtingen en smeermiddelen in dit proces? En hoe kan predictief onderhoud u helpen om de levensduur van uw machine te verlengen? Allemaal vragen die we de komende periode gaan beantwoorden.

Gelezen in Landbouwmechanisatie:
Machinebeschikbaarheid draait om het juiste lager

Een lager is het hart van uw machine en zorgt voor het probleemloos functioneren van roterende onderdelen. Een lager is derhalve de stille kracht van uw machine. Zolang de machine blijft draaien, is er niets aan de hand. Zodra een lager echter uitvalt, wordt het pijnlijk duidelijk dat het lager meer is dan alleen een onderdeel. Een lager kan het verschil maken tussen stilstand en productie, tussen geld verdienen of inkomstenverlies.

UC lagereenheden - robuust en betrouwbaar
Bent u op zoek naar robuuste en betrouwbare lagereenheden die eenvoudig zijn te installeren en tevens bijdragen aan de verbetering van de productiviteit? SKF biedt de nieuwe reeks UC lagereenheden die voldoen aan uw operationele eisen. De UC lagereenheden zijn uitwisselbaar met de ‘Japanese Industrial Standard’ (JIS) en zijn ontworpen met een borgsysteem om perfect te blijven functioneren in toepassingen die structureel worden blootgesteld aan trillingen.

SKF Agri Solutions

U vindt hier een overzicht van de verschillende oplossingen die SKF biedt in elke fase van het seizoen.

SKF Agri Solutions in beeld

Elke nieuwe generatie boer wil het beter doen dan zijn of haar voorganger. Dit is het verhaal hoe SKF werkt en u helpt naar 24/7 machinebeschikbaarheid.

Want uw prioriteit ligt bij het zaaien en oogsten en niet bij het repareren van machines.

GRATIS set Posters

Welke soorten lagers zijn er eigenlijk? Wat vertelt een lageraanduiding mij over afmeting, toleratie en afdichting? Op welke manier kan ik het beste een lager monteren en/of demonteren, welke methodes zijn er en hoe voorkom ik lagerschade? Allemaal vragen die eenvoudig worden uitgelegd op vier posters. Uitermate praktisch hulpmiddel voor elke werkplaats. Vraag een gratis set aan.

© Copyright   |  Voorwaarden en condities  |  Privacybeleid  |  Eigenaar van de site  |  Cookies  |  Algemene voorwaarden
Meidoornkade 14, 3992 AE Houten, +31 (0)30 607 59 57, Nederland  -  Berkenlaan 8C, 1831 Diegem, +32 (0)2 729 66 11, België  - skf.benelux@skf.com