Webinars

In deze moeilijke tijden, waarin COVID-19 ons dagelijkse leven bepaalt, denken we graag mee hoe ons optimaal voor te bereiden op de toekomst.
SKF deelt graag haar kennis van industrie en applicatie die we in ons 113-jarig bestaan hebben opgebouwd. Deze kennis biedt u wellicht nieuwe inzichten om naar uw (kritische) machines en processen te kijken.

In deze tijd van digitalisatie is één van de mogelijkheden om deze kennis te delen via een SKF Knowledge Webinar. Een tijdsefficiënte mogelijkheid om kennis te vergaren. Duur van de webinar varieert van 30-60 minuten, met ruimte voor Vraag en Antwoord. De webinars worden in het Nederlands gepresenteerd. 

Voor meer informatie over de inhoud, kunt u op de titel klikken.

 

Overzicht Webinars:

Voor de zomertijd zijn er op dit moment geen webinars gepland. Na de zomervakantie zullen wij een nieuw overzicht voor u hebben.

Meer informatie? 

Wilt u meer informatie over deze of andere webinars?
Stuur dan een mail naar skf.benelux@skf.com

Meer weten over Microsoft Teams?
Meer weten over BEMAS Distance Learning?

© 2020 Copyright - SKF Benelux - Voorwaarden en condities | Privacybeleid | Eigenaar van de site | Cookies | Algemene voorwaarden 
Meidoornkade 14, 3992 AE Houten, +31 (0)30 607 59 57, Nederland - Berkenlaan 8C, 1831 Diegem, +32 (0)2 729 66 11, België - skf.benelux@skf.com